Yoga voor oudere meisjes en jongens biedt een leuke activiteit die op elke leeftijd kan worden gedaan. Yoga is een oude praktijk die is verfijnd met nieuwe technieken, en het is een geweldige manier om fit te blijven. Als je besluit om deel te nemen aan een yogales, of als je vrienden hebt die er een volgen, ben je misschien geïnteresseerd in het leren van een aantal basisprincipes en oefenen voor je yogafeest. Dit helpt je om je voor te bereiden en comfortabel te blijven tijdens je Yoga Party.

Veel yoga-voordelen die yoga-feesten bieden, zijn een mix van leerplezier, socialisatie en fysieke fitheid. De beste manier om ervoor te zorgen dat al deze doelen worden bereikt, is door een hele troep van uw eigen oudere meisjes en jongens te rekruteren. Je kunt de troep bellen met een naam (Yoga Party) of met een codewoord (gebaseerd op het Yoga-thema). Hierdoor kan iedereen in de troep weten met wie ze elkaar ontmoeten, waarvoor ze samenkomen en hoe ze daarna contact kunnen houden.

Een van de eerste stappen die u moet nemen, is het krijgen van een gratis Yoga Party Activity Booklet. Deze boeken zijn online verkrijgbaar, in winkels voor Yoga Party-artikelen en bij lokale boekhandels. Ze zijn meestal redelijk goedkoop. Nadat je je activiteitenboekje hebt ontvangen, moet je je eigen Yoga Party-decoraties maken. U kunt bijvoorbeeld oude kleurplaten of stickers uitknippen en deze op een grote ijslollystok plakken.

Nadat het kleurenschema is bepaald, is het tijd om de feestdecoraties te maken. Je oude kleurpagina’s en stickers kunnen worden uitgesneden en op een grote ijslollystok worden geplakt. Daarna kun je de leuke patch inkleuren met een permanent marker, stiften, potloden of verf. Om je eigen bord te maken, kun je een stuk karton, lijm, glitter kopen en een foto van yogabeoefening uit een kalender knippen. Lijm het bord op een grote ijslollystok, en knip de woorden “Yoga” en “Oefenen” uit en plak ze op de stok.

Als je een goede voorraad kleurboeken hebt, kun je leuke kaarten in elkaar zetten. Gebruik enkele indexkaarten uit de plaatselijke bibliotheek en maak leuke kaartjes met een afbeelding van yoga, ingekleurd. Als je creatief bent, kun je je eigen kleurplaat maken. Knip verschillende vormen uit, knip een paar leuke plaatjes van yogabeoefening uit en plak ze aan elkaar om een collage van yogabeoefening te maken. Als je plezier wilt hebben met het maken van de kaarten, heb je alleen wat stift, kleurpotloden en lijmstiften nodig.

Eindelijk is het tijd om de kinderen kennis te laten maken met yoga door thuis een yogafeest te houden. Maak je eigen activiteitenboekjes en deel de uitnodigingen uit. Laat elk kind zijn beste yogapraktijken opschrijven, en je krijgt een gemakkelijk te volgen, leuke activiteit. Je kunt ook online een aantal yoga-activiteitenboeken vinden met een groot aantal leuke en interessante idee├źn voor yoga-activiteiten.

Bezoek voor meer informatie hun website op hybs.nl