Ethdeum is het eerste token dat wordt ondersteund door de zeer effectieve gedistribueerde grootboektechnologie die het waterstofprotocol wordt genoemd. Het waterstofprotocol is wat ten grondslag ligt aan alle valuta’s op het blok, waaronder: ERC20, MaidSafe en Lisk. Met Ethdeens-partnerschap met het waterstofprotocol is de toekomst van tokens helder omdat met de gecombineerde expertise van twee innovators, een bedrijf een immense hoeveelheid kracht uit de combinatie van hun token verkoopplatform en de kracht van hun gedistribueerde grootboek kan ontlenen.

 

Met het aankomende van Ethdeum zullen een aantal bedrijfsactiviteiten profiteren van de kracht van de gedistribueerde grootboektechnologie. Hun samenvoegen met het waterstofprotocol zal Anyico-onderneming in staat stellen om een groot percentage van zijn tokens te hebben, automatisch omgezet in ethreum wanneer het begint met de handel. Dit zal het bedrijf in staat stellen toegang te hebben tot een eigen interne tokens tegen een sterk verminderde prijs, evenals het uitsnijden van de middleman-vergoedingen.

Het bedrijf zal ook in staat zijn om de operationele en beheerskosten te verminderen die geassocieerd zijn met het handhaven van een werkende IT-infrastructuur voor een getal van ARTICO-bedrijven.

 

Het waterstofprotocol is wat ten grondslag ligt aan alle valuta’s op het blok, waaronder: MaidSafe, Erc20, Lisk en Ethreum. Wat ethdeum anders maakt dan andere valuta’s, is dat het zijn eigen token heeft, dat bekend staat als de EDIP-handelsonderneming. De onderneming is in wezen een token dat wordt gebruikt in de commerciële handelsomgeving door een onderneming die het gedecentraliseerde handelsmodel implementeert.

 

Nu dat we de grondbewerking legde om te bespreken hoe ethodium in staat zal zijn om de kracht van de gedistribueerde grootboektechnologie te gebruiken, laat ons dan verder gaan met hoe dit specifieke partnerschap werkt. Hydro-token wordt uitgegeven in aanvulling op de reguliere ERC20-valuta. Deze twee valuta zullen dan heen en weer worden verhandeld tussen twee partijen die een dergelijke transactie willen faciliteren. In het geval dat één partij in de database van de Enterprise hakt, kunnen ze hun activa tijdelijk bevriezen totdat de hacker wordt gedetecteerd. Zodra die beveiligingsbreuk is opgelost, kan de betreffende onderneming dan kiezen om hun holdings te liquideren.

Dit is een van de vele manieren waarop het gedecentraliseerde aspect van het gedistribueerde grootboek kan worden benut ten behoeve van de mensheid.

 

Veel mensen die niet bekend zijn met de werking van het internet, kunnen denken dat ethdeum eigenlijk een gloednieuwe valuta is. Hoewel dit mogelijk waar is, zijn de onderliggende technologieën niet nieuw, maar zijn zijn nieuw aangepast voor het gebruik als een token in een robuust en efficiëntico-platform. Een van de meest fundamentele verschillen tussen de valuta’s die de ethodiumfamilie vormen, zoals de Maidsafe en de ERC20, is het gebruik van een computersysteem dat de blockchain wordt genoemd. Het idee achter de ontwikkeling van het ethereum-computernetwerk is dat het in staat zal zijn om de manier waarop bepaalde typen transacties in de toekomst plaatsvindt en vereenvoudigd. Het is niet eens hoe lang dit streven zal duren of welke impact het zal hebben op toekomstige valuta, maar één ding is zeker: het gebeurt nu. Meer bedrijven beginnen de gedistribueerde grootboektechnologie te gebruiken om de efficiëntie te verbeteren en de kosten van zakendoen te verlagen.

 

Een van de grootste voordelen aan het gebruik van ethereum als ruilmiddel is het feit dat het niet het gebruik van een bepaalde bron vereist om gegevens te valideren. Transacties worden in plaats daarvan geverifieerd door de collectieve intelligentie van het hele netwerk. Hoewel er onlangs bewijsstukken voor slimme contracten voor slimme contracten zijn, zijn, zoals het railsysteem, zijn de meeste mensen tevreden met het vermogen om alle transacties uit te voeren zonder de noodzaak van een derde partij. De toekomst van ethereum, en alle blokkeeën in het algemeen, komen echt in focus. Als u wilt deelnemen aan de ontwikkeling van Ethreum, kunt u informatie vinden over aan de slag op de officiële website, of meer te lezen over de mogelijkheden door een kijkje te nemen door de open source-code.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl/