Er zijn 4ying Traffic Wardens die ingehuurd moeten worden!

Deze bewakers hebben een zeer belangrijke taak, namelijk de wegen beschermen tegen gehandicapte bestuurders. Ze doen dit door automobilisten te betrappen die verkeersmaatregelen begaan, zoals onveilige snelheden (bijv. Overschrijden van de maximumsnelheid), illegaal naar links afslaan, op verkeerde plaatsen parkeren, niet opzeggen, etc.

Wanneer moet u een verkeersregelaar inhuren?

Er zijn verschillende gevallen waarin u mogelijk een verkeersregelaar moet inschakelen. De eerste is als uw bedrijf een garage sale houdt. Waar parkeren verboden is, zal een verkeersregelaar bellen om u te helpen de parkeerplaats te beheren en geparkeerde voertuigen veilig te verwijderen. Niet alleen dat, maar als uw bedrijf een grote garageverkoop houdt op hetzelfde moment als een grote autoshow, kan een verkeersregelaar helpen de persoonlijke voertuigen van klanten te beschermen tegen beschadiging of diefstal.

Een ander geval waarbij u mogelijk verkeersregelaars moet inhuren, is als u een feestje geeft. Veel mensen organiseren feesten waar ze veel decoraties en soms eten laten zien. Aan het einde van het evenement rijden veel mensen weg. Zonder goede parkeergelegenheid kunnen deze gasten gemakkelijk auto’s of andere eigendommen beschadigen. Ook kunnen sommige gasten zonder parkeergelegenheid urenlang blijven, wat vervelend is voor de mensen die het feest leiden. Om al deze problemen te voorkomen, kunt u het beste professionele verkeersregelaars inhuren die op verkeersovertredingen letten en geparkeerde voertuigen veilig verwijderen.

Sommige privéparkings hebben een systeem waarbij u een bekeuring krijgt als u uw autosleutels niet in de auto laat. Veel parkeergarages gebruiken dit systeem echter niet. Als dit het geval is, moet u zeker een verkeersregelaar bellen om u te helpen. Hoewel er enkele goede particuliere bedrijven zijn die zichzelf adverteren als handhavingsinstantie, wilt u er waarschijnlijk een vinden die ervaring heeft, zodat u niet gekwetst of gefrustreerd raakt. Zorg ervoor dat het bedrijf professionele chauffeurs inhuurt met een blauwe badge.

Verkeersregelaars werken aan beide kanten van de weg.

In sommige gevallen kunnen ze zelfs kentekenplaten verwijderen als ze illegale kentekenplaten vinden. Verkeersregelaars roepen ook chauffeurs op die door rood licht of stopborden rijden, waardoor ze de kans krijgen om uit te hard rijden te komen of zich een weg door kaartjes te banen. Dit is de belangrijkste reden waarom het zo belangrijk is om een verkeersregelaar altijd te laten weten waar je heen gaat, hoe lang je van plan bent daar te zijn en waarom je er √ľberhaupt naartoe gaat. Een goede bewaker zal ook opvolgen door na het evenement contact op te nemen met de chauffeur met eventuele tickets om ervoor te zorgen dat hij of zij tijdens het rijden geen andere krijgt.

Helaas zullen niet alle parkeerkaartlocaties automatisch verkeersregelaars waarschuwen dat een voertuig illegaal geparkeerd is. Wanneer dit gebeurt, denkt een bestuurder er misschien niet aan om zijn autosleutel achter te laten in een parkeerkaart, wat gemakkelijk de aandacht van een verkeersregelaar kan trekken. In plaats daarvan kunnen ze besluiten om gewoon ergens anders heen te gaan om te voorkomen dat ze een dure boete betalen. Als u merkt dat u een parkeerkaart heeft, dient u contact op te nemen met uw plaatselijke wetshandhavers om te zien met welke straffen u te maken kunt krijgen als u uw autosleutels in het gebouw achterlaat. Meestal maakt een verkeersregelaar er geen probleem van, maar het kan nooit kwaad om te vragen.