Biodiverse bekers worden gemaakt van duurzaam, biologisch voedsel dat is gekweekt uit zaden die zorgvuldig zijn beheerd.

De biologische gewassen worden geoogst en de wortels worden verwijderd. Daarna wordt de plant opnieuw geworteld en opnieuw geplant, waardoor er meer zaden en een nieuwe oogst planten voor de volgende teelt ontstaan. Deze cyclus wordt voor onbepaalde tijd herhaald totdat de oorspronkelijke vruchtoogst is geoogst en vervangen door de volgende oogst. Deze unieke bekers worden vervolgens gebruikt als traditionele koffiebekers of als biologisch afbreekbare thee- en koffiehouders.

Biologisch afbreekbare koffiekopjes bekers zijn ontworpen om zowel aantrekkelijk als nuttig te zijn. Het verantwoordelijke ontwerpbedrijf heeft met een aantal factoren rekening gehouden bij het ontwerpen van de unieke bekers. Ten eerste kregen de kopjes verschillende looks met een mix van houtnerven en metalen vormen om een ​​esthetisch aangename koffiekop te creëren, met een helderglazen deksel dat ook als unieke houder kan worden gebruikt. De beker is ook gemaakt in verschillende vormen, zoals een achthoekige vorm, een ronde vorm en een vierkante vorm.

De biologisch afbreekbare bekers bevatten geen synthetische toevoegingen zoals plastic.

Ze bevatten geen toevoegingen zoals suiker of olie. Dit is een groot voordeel, omdat deze stoffen in de bodem, het water en de lucht terecht kunnen komen. Het kan zelfs in de voedselketen komen via dieren en mensen die het zullen consumeren. Deze producten spelen daarom een ​​belangrijke rol bij het beperken van de hoeveelheid afval die door het gebruik ervan ontstaat.

 

De unieke biologisch afbreekbare bekers zijn ook gemaakt van roestvrij staal, wat helpt om een ​​duurzaam en aantrekkelijk product te creëren dat lang meegaat. Roestvrij staal is een sterk en duurzaam materiaal en kan voor alle soorten toepassingen worden gebruikt. Dit betekent dat deze bekers en accessoires lang meegaan en de komende jaren niet vervangen hoeven te worden. Koffiedrinkers kunnen er zeker van zijn dat hun kopje koffie beschikbaar is voor toekomstig gebruik, omdat ze hun oude kopjes niet zo snel mogelijk hoeven weg te gooien.

Deze milieuvriendelijke bekers kunnen worden gebruikt als wegwerpaccessoires of als sfeervolle items voor op een salontafel, schoorsteenmantel of keukenkast. Ze zijn eenvoudig in gebruik en kunnen ook worden gebruikt om thee en koffie in te bewaren.

Organicwareshop.nl