Bent u op zoek naar een sudocrem voor de behandeling van acne? Ik weet zeker dat je dat bent, want ik was er zelf naar op zoek. Maar ik ontdekte dat ik veel te veel geld uitgaf aan die “vrij verkrijgbare” crèmes. Er zijn goedkopere manieren waarbij ik geen geld hoef uit te geven aan crèmes en zeep.

Sudocrem voor acne werkt als een antisepticum. Ja dat doet het. De meesten van ons kennen Sudocrem als het vrij verkrijgbare of kruidenproduct dat door moeders wordt gebruikt of toegepast om luieruitslag of babyacne te verwijderen. Dit is slechts één recensent die over dit product zegt. Dit is een van de weinige behandelingen voor acne-crèmes die echt werken.

Deze crème wordt topisch aangebracht. Het moet voor het slapengaan worden aangebracht en tot de ochtend aanbreekt. Het zou ook een nacht aan moeten blijven, maar onder de douche worden afgewassen. Maar een recensent zegt dat ze wat roodheid en irritatie opmerkte na het gebruik van de crème, maar ze zag geen roodheid of irritatie toen ze het gebruikte.

Dus, wat zeggen de andere beoordelingen over Sudocrem voor acne? Deze recensie is van een dokter.

Ze zegt dat haar patiënt het twee weken lang twee keer per dag, ‘s ochtends en’ s avonds, heeft gebruikt om haar cystische acne te behandelen, die zeer resistent was tegen veel andere behandelingen. Ze zegt dat de roodheid en irritatie die ze ervoer minimaal is en dat ze geen extra roodheid of irritatie heeft gezien toen ze Sudocrem gebruikte voor luieruitslag. Ze zag ook geen afschilfering of droogheid.

Een andere recensent zegt dat su DOC REM voor acne echt werkt. Ze zegt dat ze veel andere producten zonder succes heeft geprobeerd. Maar ze kreeg wel de roodheid om weg te gaan. Ze had wel een licht prikkelend gevoel toen ze DOC REM gebruikte voor puistjes, maar dat was alleen toen ze de crème aanbracht die iets te sterk was. Ze zegt dat ze een DOC REM voor puistjes zal blijven gebruiken omdat het echt werkte.

Su DOC REM voor acne is geen goedgekeurd medicijn, wat betekent dat het niet met de nodige voorzichtigheid moet worden behandeld. Als u een allergische reactie of irritatie heeft, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik een andere spotbehandeling als u niet allergisch bent voor dit ingrediënt. De informatie over huidverzorging in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het mag niet worden gebruikt in plaats van of in combinatie met professioneel medisch advies of aanbevelingen voor de behandeling van acne.

 Sudocrem Ingrediënten  bij Vrijnatuurlijk

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl