<a href=Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel ” style=”margin:0px 10px; max-width:29% height:auto; max-height:216px; width:auto;” align=”right”>

Spliterwten bereiden

Spliterwten zijn een veelvoorkomend en heerlijk gewas. Het zijn gedroogde, geschilde en gespleten zaden. Ze zijn het gedroogde zaad van de Pisum sativum-plant. Ze zijn zeer voedzaam en vormen een geweldige aanvulling op elk vegetarisch dieet. Hier zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen voor splitsingen. Lees verder om meer te weten te komen over enkele van de verschillende manieren om deze veelzijdige peulvrucht te gebruiken! Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende manieren om splits te bereiden.

Spliterwten kunnen gebruikt worden als groentevervanger voor vlees. Ze kunnen het beste worden gepureerd voordat andere ingrediƫnten worden toegevoegd. Als je hele gele erwten gaat gebruiken, is het aan te raden deze minimaal acht uur te laten weken. Te veel weken zal leiden tot kieming, wat zal leiden tot onaangename smaken. Week je erwten een nacht in twee kopjes water. Spoel de erwten vervolgens af en laat ze uitlekken.

Om spliterwten te koken, moet u ze een nacht laten weken, of minstens een half tot twee uur voordat u ze gaat koken. Weken is belangrijk voor het verwijderen van de complexe suikers die winderigheid en gas kunnen veroorzaken. Week erwten in water dat minstens drie kopjes per kopje bevat. Kook ze niet in het weekwater. Week ze in een grote pan met koud water, zodat ze het meeste water kunnen opnemen.

Klik hier: https://www.valledelsole.nl/