Foodtruck huren voor bedrijfsfeest of bruiloft. Food Truck Rental is een geweldig alternatief voor dure diners of lunches in restaurants, omdat u kunt genieten van het zicht en de smaak van uw favoriete gastronomische foodtrucks terwijl ze ‘s nachts parkeren. Er zijn tal van voor- en nadelen aan een horecabedrijf, waarvan de financiën en overhead de belangrijkste zijn. Als u op zoek bent naar een cateringservice met een beperkt budget, volgen hier een paar eenvoudige stappen die u kunnen helpen geld te besparen:

Vroeg boeken – Je kunt enorm veel geld besparen door je foodtrucks te reserveren voor de week voor een groot evenement of voor de dag ervoor. Hoe minder u van tevoren boekt, hoe meer u betaalt. Doorgaans zijn late boekingen extreem duur, omdat foodtrucks de dag ervoor solide kunnen zijn geboekt. Als u vooraf reserveert, kunt u ook de truck (s) van uw keuze selecteren. Hoe meer opties u heeft, hoe goedkoper het zal zijn.

Overlaad uw tank niet – Foodtrucks kunnen snel vol raken, dus het is belangrijk om niet dorstig van tafel te komen. Zoveel mogelijk niet te veel bestellen of te veel eten. Veel cateraars rekenen op basis van het serveren, dus houd er rekening mee hoeveel gasten u gaat voeden. Houd er ook rekening mee dat de ruimte die voor uw gasten wordt toegewezen, beperkt is. Catering met een volle tank kan zelfs het verkeer op uw straat verminderen of parkeerproblemen veroorzaken in uw buurt.

Huurauto’s kunnen ook voordelig zijn voor zakelijke cateringbehoeften. In plaats van te proberen een vrachtwagen bij u in de buurt te vinden die al uw gasten tegelijk kan huisvesten, kunt u met het huren van een vrachtwagen meer gasten uitnodigen zonder dat u in één keer een volledige cateringservice hoeft te doen. Dit is ideaal als u veel evenementen in dezelfde tijd heeft en ervoor wilt zorgen dat uw gasten alleen worden getrakteerd op het beste eten.

Weet wie uw foodtrucks onderhoudt. Omdat catering een beetje een sociale activiteit is, wil je er zeker van zijn dat degenen die je uitnodigt voor je evenement ervaring hebben met het bereiden van taco’s. Het is het beste om een paar chef-koks in te huren die heerlijke taco’s voor je bezoekers kunnen maken, maar ook om er zeker van te zijn dat iedereen de zorg krijgt die ze verdienen. Sommige eigenaars van vrachtwagens huren kelners en servers in zodat ze al uw gasten kunnen bedienen. Zorg ervoor dat u potentiële taco-verkopers vraagt of ze de nodige certificeringen en ervaring hebben om uw gasten van dienst te zijn.

Foodtrucks zijn absoluut de perfecte oplossing als je een evenement hebt waarop je moet voorzien, maar je wilt ook geen urenlang koken voor een kleine groep gasten. Huur in plaats daarvan een cateringbedrijf of een vrachtwagen om voor alle details van de voedselbereiding te zorgen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw feest in plaats van u te bekommeren om de catering. Met een kwaliteitstruck of chef-kok op sleeptouw kunt u van uw feest genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verspillen van kostbare tijd aan het bereiden van lekker eten voor uw gasten.

Bezoek voor meer informatie hun website op toettoetfood.nl