Sinds de site vorm begon te krijgen als een nieuwe manier om grote bestandsoverdrachten veilig te krijgen, hebben veel mensen zich afgevraagd of het wel of niet veilig was om BitTorrent-geld te kopen. Deze vorm van valuta is vergelijkbaar met een prepaid creditcard, maar in plaats van geld op de kaart te ontvangen via een traditionele methode, koopt u Bitumen (valse valuta) op een “bundel” -site die een torrent wordt genoemd. Veel mensen vragen zich af of dit legaal is en waarom het wordt gebruikt. In dit artikel wordt uitgelegd waarom Bit Torrent anders is dan de meeste vormen van valuta.

Ten eerste is Bit Torrent uniek omdat het een symbolische verkoopservice biedt die lijkt op wat wordt aangeboden door PayPal. Met PayPal kunt u bijvoorbeeld een verkooppagina voor uw account maken waarop gebruikers aanbiedingen kunnen doen en betalingen kunnen doen. Bit Torrent gaat zelfs nog verder door gebruikers toe te staan Bitumen aan te bieden als een “verdien terwijl u downloadt” -deal. Dit is een grote attractie voor iedereen die geld wil verdienen met zijn computer zonder traditionele methoden te gebruiken.

Het belangrijkste verschil tussen Bitutorrent en andere vormen van valuta is dat u geen proces hoeft te doorlopen om het te krijgen. Een gebruiker hoeft alleen maar naar de BitTorrent-website te gaan, een account aan te maken en vervolgens de software te uploaden die nodig is om een account aan te maken. Dit is het gemakkelijkste type transactie dat u kunt doen met een Cryptocurrency-uitwisseling, omdat u niets hoeft te doorlopen. Het enige dat u hoeft te doen, is een accountconfiguratie openen en een aanbieding indienen.

Een ander kenmerk van BitTorrent dat het zo bijzonder maakt, is dat het protocol erachter eigenlijk wordt beschouwd als een vorm van smartphonetechnologie. Bit Torrent gebruikt in wezen een P2P-systeem om gegevens over te dragen. Hoewel het nog niet op de smartphones zoals Google Android en Apple IOS staat, hebben de ontwikkelaars plannen om het in de toekomst compatibel te maken met deze toestellen. Dit is een groot probleem, omdat het gebruik van mobiel internet exponentieel groeit. De populariteit van deze service heeft BitTorrent-tokens ook zeer waardevol gemaakt.

Een van de beste dingen van BitTorrent (BTT) is dat er geen kosten zijn verbonden aan het overzetten van uw BitTorrent-token. De meeste mensen gebruiken Bit Torrent om verschillende bestanden te downloaden, maar als u niet over de juiste priv├ęsleutel beschikt die nodig is om het bestand toegankelijk te maken, kunt u het niet downloaden. Dit heeft een groot probleem veroorzaakt voor gebruikers van Bit Torrent omdat ze niet vrijelijk toegang hebben tot de bestanden die ze willen. Ze kunnen ervoor kiezen om het bestand te downloaden met Bit Torrent of ze kunnen hun creditcard gebruiken om de juiste priv├ęsleutel te kopen. Als ze de juiste sleutel kopen, kunnen ze onmiddellijk toegang krijgen tot het bestand, maar anders kunnen ze er niet bij.

Een groot probleem met Bit Torrent is het gebrek aan privacy. Veel gebruikers realiseren zich niet dat wanneer ze het bestand downloaden met Bit Torrent, hun informatie in handen komt van de programmeurs. Wanneer dit gebeurt, bestaat de kans dat iemand toegang krijgt tot uw informatie en uw BitTorrent-token en uw identiteit kan stelen. Daarom is het erg belangrijk om je eigen BitTorrent-token aan te schaffen en weg te blijven van de populaire torrent-programma’s.

Klik hier voor meer informatie hier Bitcoin Meester