Dus u wilt uw eigen online bedrijf starten en uw My Jewelry Shop op internet openen. U heeft een creatief idee, u weet hoe u uw bedrijf moet runnen en u bent klaar om aan de slag te gaan. Super goed. Het is tijd om te beginnen, maar waar begin je? Lees verder om erachter te komen wat u vervolgens moet doen.

 

Zoek een online adreslijst voor adreslijsten van kleine bedrijven. Om voor opname in aanmerking te komen, moeten de meeste online-gidsen ten minste één categorie voor kleine bedrijven bevatten. Dus je zoektocht is voorbij, je lijst is klaar, nu is het tijd om te beslissen wat je wilt verkopen. Net als bij het starten van een traditioneel fysiek bedrijf, moet u beslissen welke soorten sieraden u wilt aanbieden, hoe u uw bedrijf op de markt wilt brengen en welke overhead- en opstartkosten u moet maken.

 

Voer een eerste analyse uit van uw toekomstige product- en nichemarkten om te bepalen of u voet aan de grond kunt krijgen op de door u gekozen markt. Onthoud dat zelfs als een bepaald product of een bepaalde dienst lucratief lijkt, dit niet voor alle klanten het geval is. U moet wat marktonderzoek doen voordat u begint met het verkopen van uw producten. Aarzel niet om vragen te stellen aan andere resellers die je op eBay of MySpace of Facebook of Google Talk vindt.

 

Beslis of u uw eigen my jewellery winkel gaat openen of huur een agentschap in om het voor u te beheren. Elke optie heeft zijn voor- en nadelen. Als u bijvoorbeeld uw eigen online sieradenbedrijf wilt starten, heeft u een computer met een internetverbinding, een paar honderd dollar aan investeringen en een paar basisgereedschappen nodig.

 

Als u met een bureau begint, moet u wellicht samenwerken met een marketingspecialist, een publicist, een drukkerij en een groothandel. Maar wacht! Er is meer. Je hebt ook een webdesigner, een boekhouder, een loodgieter, een riool en een elektricien nodig. Wat gaat dit kosten? Ongeveer vijf cijfers, als je begint met een groot bureau.

 

Aan de andere kant, wanneer u uw eigen online sieradenbedrijf start, heeft u een laptop met internettoegang, een goede telefoonverbinding (bij voorkeur high-speed), wat basissoftware (zoals Microsoft Word), een website-bouwer (zoals Blogger, Voor de website heeft u een domeinnaam, hosting en een domeinnaam en websjabloon nodig. U moet ook een winkelwagentje voor e-commerce installeren en mogelijk betalen voor Google AdSense of vergelijkbare advertentieprogramma’s. Voor een handelaarsaccount moet u transactiekosten, voorraadkosten en eventuele relevante licenties betalen. En dan heb je een verkoop- en retourafdeling nodig.

Kijk voor meer informatie op https://www.lavenue.nl/