Filofax – een inleiding

Filofax grenzeloos is een klein bedrijf gevestigd in het VK, dat een breed scala aan organizerportefeuilles maakt van leer. De organisatoren zijn traditioneel groot leer gebonden met een zeskurk vierkant bindsysteem. Het Filofax-ontwerp is ontstaan in Lefax, een groot Amerikaans bedrijf uit Philadelphia dat goederen naar het VK exporteerde. Filofax verhuisde eind jaren zeventig naar Londen, maar bleef nog steeds op maat gemaakte filigraanproducten produceren, zoals Filofax Money Folders.

agenda

Het bedrijf Filofax begon in de jaren tachtig en heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van portemonnees, geldclips en ID-houders. Ze produceren ook een breed scala aan promotionele producten, waaronder bladwijzers op tafelbladen en pennenhouders. Filofax London is gestart in oktober 2021 en wordt gerund vanuit hun eigen pand. Filofax London beweert een van de grootste fabrikanten ter wereld te zijn van op maat gemaakte producten met monogram. Het bedrijf Filofax biedt gepersonaliseerde goederen door gebruik te maken van Engelse printapparatuur van hoge kwaliteit en met ongeveer 300 mensen in dienst.

Op de bedrijfswebsite van Filofax staat dat ze geloven in het geven van meer waar voor hun geld aan de klant. Daartoe zijn veel van de producten beschikbaar voor personalisatie. Gepersonaliseerde items zijn beschikbaar in alle kenmerkende stijlen van het bedrijf, zoals Filofax Money Folders, Personal Bank Cases en Filofax Bookmarks. Filofax biedt ook een catalogus met items, waaronder keukendoeken met monogram, beddengoed en bagagelabels. Alle Filofax-artikelen worden volgens de hoogste normen geproduceerd.

Klik hier voor meer informatie: Mylovelynotebook.nl