10 tips voor het bekleden van uw radiator in huis

Radiatorbekleding is een geweldige manier om een lelijke verwarmingseenheid te verbergen. De schuine radiatorafdekkingen bedekken het hele oppervlak van de kachel, dus van een afstand niet zichtbaar. De hoezen zijn echter niet alleen een fashionstatement. U kunt kiezen voor een Radiatorombouw op maat radiatorbekleding met decoratief patroon of een effen kleur om uw radiator te laten opvallen. Het beste van de radiatorbekleding is dat deze op maat kan worden gemaakt om in elke ruimte te passen, zodat deze aan uw specifieke behoeften kan worden aangepast.

radiatorbekleding thuis

Radiatorbekleding is een eenvoudige en betaalbare manier om een radiator te camoufleren. De omslagen zijn gemaakt van 1x restjes, met een losse U-vorm binnen de lijnen. Je kunt de stukjes aan elkaar lijmen of schroeven. Om ze duurzaam te maken, gebruikt u een houtplamuur en kit op de naden. U kunt de buitenkant schilderen of een beits aan de buitenkant gebruiken. Nadat de afdekking is voltooid, kunt u scherm of plaatwerk toevoegen om de warmte in de kamer te reflecteren.

Radiatorbekleding kan een eenvoudig doe-het-zelf-project zijn als u weet hoe u de juiste maat moet snijden. U kunt kits op internet vinden of in een winkel kopen. Het enige probleem met deze sets is dat je misschien niet de maat kunt krijgen die je nodig hebt om op je radiator te passen. Als je het groter of kleiner wilt maken, moet je een professional inhuren om het te doen. Er zijn verschillende websites die de diensten van een professional aanbieden.

Klik door naar de website: https://radiatorombouwopmaat.nl/